En lappeløsning…Københavns kommune slår til igen

At Københavns kommune har en forkærlighed for cykler er old news. Alene på dubetaler.dk kan du finde flere eksempler på at kommunen – heller ikke når det drejer sig om cykler – har respekt for dine penge. Nu sætter man så trumf på ved at tilbyde  at komme hjem til dig for at lappe din cykel kvit og frit, da afstanden til nærmeste cykelhandler ”kan opleves som en barriere”

Kommunen tilbyder at komme rundt til byens boligforeninger med ”cykelservice-event”, for som det hedder i indbydelsen: ”Det har nemlig vist sig, at det er en barriere for mange, at cykelhandleren ligger for langt væk. Ved at tilbyde reparation af cykler, håber kommunen at inspirere nogen til at cykle mere.”

Selv Metro Express har svært ved ensidigt at se det som en god ide.

http://www.mx.dk/nyheder/kobenhavn/story/20753085

Det er unægtelig svært at cykle på en punkteret cykel, men hvis det pludselig er en kommunal opgave at sørge for at der er luft i slangen, hvad skal cykelhandleren så leve af? Det er ikke vanskeligt, at finde en cykelhandler som kan klare en lapning for en flad halvtredser, alene på Nørrebrogade findes der den første håndfuld.

Man skulle tro at kommunens glade budskab om luft i slangen og flere kilometer på jernhesten ville gå som varmt brød, men det gør det åbenbart ikke. Københavns Kommune har været nødt til at engagere et af landets fornemmeste og dyreste PR-bureauer til at sælge budskabet. Det kan jo undre, når Københavns Kommune i forvejen som ofte nævnt på dubetaler.dk har 104 kommunikationsmedarbejdere ansat. Kunne det ikke klares af denne hærskare af kommunale kommunikationsfolk?

Morten Kabell, Borgmester (Enhedslisten…) der hader biler men alligevel måtte igennem en mediestorm før han selv opgav borgmesterbilen http://www.bt.dk/politik/enhedslistens-bilhader-derfor-har-jeg-brug-for-borgmesterbil (og  aldrig har været blot i nærheden af at skabe en privat arbejdsplads) kan ikke se der er problemer i at udkonkurrere private cyklehandlere for tvangs inddrevne skattemidler.  Hans argumentation: “det er vores opgave og ansvar at sørge for ren luft til Københavnerne og at sørge for, at folkesundheden er i orden, og her hjælper det altså, at flere lader bilen stå og tager cyklen”…. Så han mener altså at mennesker der har råd til at have en bil, ikke har råd til at lappe deres cykel.  Denne dubetaler.dk skribent kan blive helt tom indvendig, når han læser den slags idioti og ved at det kommer fra en borgmester i landets største by.  ER I KOMPLET SINDSYGE i 20% af Københavnerne der stemmer på Enhedslisten? (Hvis det var 3 storbytosser – well de findes overalt , men 20%!!!)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *