245.057 DKK i telefonregning for en uge på ferie – uden at Boye reglerne. Du betaler

Odenses socialdemokratiske borgmester Anker Boye var i sommeren 2011 på ferie med sin familie i Tyrkiet.  En borgmester har aldrig rigtig fri… så han tog sin af kommunen betalte mobiltelefon med.  I løbet af ferieugen talte han i telefon for 1941 DKK og SMS’ede for 46 DKK – og så hentede han ellers 3,19 gigabite data ned. Anker, konen og evt. børn må have set en familie/naturfilm eller to…

Nu er Anker Boye ikke født i går og derfor udmærket klar over at opload af data i udlandet kan være svimlende dyrt. Men det er ikke hans egen pengepung det går ud over – så han var pænt ligeglad. Det helt sindssyge er at han da han overskred først 100.000 DKK grænsen og siden 200.000 DKK grænsen fik en SMS fra TDC om dette, hvilket han begge gange valgte at ignorere. Som bekendt: Når andre (=Du) betaler, er der sjældent smalle steder.

Anker er rigtig ked af bommerten – dog ikke så ked, at han vil betale pengene tilbage til kommunekassen. Og hans venner på rådhuset har nu tilgivet ham – det er jo “ingens” penge.

Et veritabelt skræk eksempel på hvor galt det går, når der ikke er sammenhæng mellem hvem der nyder og hvem der betaler.  Jo mere vi bygger vort samfund op på disse forudsætninger jo dyrere og jo mere spild. Det er så enkelt!

Hvorfor er det ikke et område, der hver dag bliver hamret på af de danske stats kontrollerede medier? Kan det være fordi DR selv er et top eksempel på samme problem…(se evt. en historie om DR her på dubetaler.dk)

Så pyt, Du betaler jo gerne. Denne gang 245.057 DKK

Læs historien her:

http://www.b.dk/politiko/smser-afsloerer-anker-boye-bad-selv-om-telefonregning-paa-over-200.000-kroner

4 thoughts on “245.057 DKK i telefonregning for en uge på ferie – uden at Boye reglerne. Du betaler

  1. Han skulle tvinges til at betale hver en krone retur. Det er simpelthen binde hamrende vanvid

  2. Pingback: buy movie review

  3. Pingback: Tapinradio Crack

  4. I see you don’t monetize dubetaler.dk, don’t waste your traffic, you can earn extra bucks every month with new monetization method.
    This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all sites), for more
    info simply search in gooogle: murgrabia’s tools

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *