1050.000.000.000,-

1.050 milliarder kr. om året blev det samlede offentlige forbrug i Danmark i 2013. Det er mest i verden i forhold til BNP for et vestligt rigt land. Disse mange penge kan kun komme et sted fra: fra dig.  Du betaler den enorme sum i form af skatter og afgifter – skatter og afgifter som følgelig også i Danmark er verdens højeste.  I ingen andre frie demokratiske lande bestemmer staten således mere over borgernes penge end i Danmark

De høje skatter og afgifter går direkte ud over vores internationale konkurrenceevne og de eksportvirksomheder vi som land skal leve af, og vi risikerer derfor at miste vores position som et af verdens rigeste lande men…

Hvis der er god værdi for borgerne gemt i de mange penge der indkræves er det jo i princippet egentlig ok. For hvis det er borgernes frie valg og vurdering at staten er bedre og klogere til at bestemme hvad penge skal bruges til end den enkelte der tjener pengene – så fred med det..

MEN…da andres penge bruges langt mindre fornuftigt end egne penge SPILDES DER HVERT ÅR MILLIARDER I DET OFFENTLIGE, OG DET BØR INGEN VÆRE TILFREDS MED.

Her på disse sider har du pt. 31 eksempler til en total på 40.864.471.500 kr af dine penge der er blevet spildt. SYNES DU DET ER OK?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *