Københavns kommune betaler astrolog…

Selvfølgelig er det en kommunal opgave at betale en astrolog for at han kan komme med astrologiske guldkorn omkring datoen d. 7. september 2013, hvor giftekontoret på Københavns Rådhus gerne vil have lidt ekstra gang i sagerne (7-9-13…..)

Læs historien her  (hvis det ikke var fordi Københavns kommune indgik i historien ville man tro det var 1 april).

Endnu et klassisk eksempel på brug af  “andres penge på andre*”. Når der tilmed ikke er konsekvenser af nogen art for et sådant misbrug og midlerne synes rigelige, er der som set i utalige eksempler (selvlysende milliondyre bænke m.m.m) ingen grænser for hvad Københavns kommunes ansatte synes er deres opgave.  Det fremgår ikke hvor mange kroner stjerne astrologen Karl Aage Jensen har fået – kun et er helt sikkert:

Du betaler  

*: genopfrisk evt. Milton Friedmans “4 måder at bruge penge”du finder dem her

Man må håbe at Københavns kommunes ansatte ikke læser med på dubetaler.dk og lader sig inspirere af Ikast-Brande kommune der i 2012 betalte for et “Spirituelt råd” bestående af Clairvoyante, der skulle rådgive og udfordre kommunens arbejde… (læs her hvis du med gru vil genopfriske den kommunale pengespilds stinker) Et sådant råd kan man da ikke undvære i en moderne og progressiv kommune…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *